Agenția  TOPCLUBAGENCY  oferă consiliere de turnare și backstage în Italia pentru fete și cluburi de noapte de nivel înalt. Suntem o companie care a selectat “stewardesa de cameră, băutura hostess, cubistă, dansatoare” și imaginea feței “pentru cele mai bune cluburi italiene, sunteți tânără și frumoasă? muncă imediată și bani imediat, ne desfășurăm activitatea într-un „club de noapte de lucru și sexy tur record de dans“ timp de peste 20 de ani,

 

                     HOSTESS SI FIGURANTI DI SALA 

Agentia  selectează fetele cu o prezență frumoasă, dinamică și însorită, ca niște hostess pentru prima experiență. Nu vorbim de strippers sau de orice altceva. Dacă sunteți dispus să lucrați noaptea și pur și simplu să jucați cu personalitatea dvs., de ce să nu luați în considerare clubul de noapte? Nici un angajament fizic, nici un contact nedorit cu clienții, pur și simplu trebuie să te distrezi cu propria ta carisma. Camera de divertisment este de fapt o fată cu o prezență frumoasă, care îi place să fie în contact cu publicul și, evident, știe cum să gestioneze relațiile interpersonale cu simpatie și carisma. Nu este absolut obligatoriu să beți alcool, chiar mai bine să nu beți, dacă nu aveți experiență și nu știți cum să începeți, aveți întrebări, contactați-ne prin e-mail sau telefon. “Lucrul” cu MissCubo este simplu: cu noi aveți bani imediat și contractați, oferim numai cele mai bune în colaborare cu cele mai exclusive cluburi din Italia Diferențe locale de la clubul clasic de noapte și alte genuri.

 

În aproape toate locurile, cu puține excepții, lucrarea începe la ora 22:15 și se termină la ora 4 dimineața cu extinderea închiderii de vineri și sâmbătă până la 6 rochii exclusiv elegante, cu rochii și mini rochii transparente nu, nici un rol vulgar ce trebuie să faceți este de a stabili sala de mijloace, nici un spectacol privat nu dans la pol nu topless sau benzi, dar distra clienții doar cu celebrele băuturi, voi explica, sunteți în cameră sau de zi, așa cum chelnerul vă apelează sau un client începe să vorbească cu dvs. din punct de vedere tehnic, ați intrat în consum și, la fiecare 20 de minute, soseste chelnerul și întreabă dacă continuați cu băutura sau băutura, ceea ce înseamnă același lucru, acesta este adevăratul club de noapte.

 

scarpe tacchi lavoro night club

 

 

                                   LAP  DANCE

 

de asemenea, numit sexy-disc diferă de numai noaptea, pentru moment, se deschide, de obicei, o jumătate de oră mai târziu și se închide mai devreme, de asemenea, diferă în modul în care, timp și muncă, astfel, vom începe cu rochia exclusiv în stil și pantofi cu toc inalt intim sau GoGo, ne întoarcem să bea, dacă vă amintiți mai sus am scris ca dureaza aproximativ 20 de minute în club în timp ce în lapdance băutură sau băutură, care este întotdeauna aceeași, are o durată de 10 minute, plus la această diferență trebuie să dansați la polul fără vârf și să faceți un spectacol privat cu durata de 10 minute, vă explic mai bine dacă un client vă va întreba privat spectacolul privat care înseamnă a face o bandă fără contact fizic! În fața clientului timp de 10 minute, acesta este adevăratul turneu. Variante ale altor locuri: există multe alte genuri, care sunt scrise în afara clubului de noapte, dar apoi în interiorul lor sunt amestecate

 

noaptea, înseamnă că găsești “fete în lenjerie ca fetele îmbrăcate”, toate cluburile de acest tip au un spectacol privat. Sper că mi-am explicat bine, dar dacă nu ați înțeles ceva și este de înțeles că nu știți aceste locuri, cereți-mi mai multe informații pe whatapp la nr 0040742666705 Diferențe locale de la clubul clasic de noapte și alte genuri

În aproape toate locurile, cu puține excepții, lucrarea începe la ora 22:15 și se termină la ora 4 dimineața cu extinderea închiderii de vineri și sâmbătă până la 6 rochii exclusiv elegante, cu rochii și mini rochii transparente nu, nici un rol vulgar ce trebuie să faceți este de a stabili sala de mijloace, nici un spectacol privat nu dans la pol nu topless sau benzi, dar distra clienții doar cu celebrele băuturi, voi explica, sunteți în cameră sau de zi, așa cum chelnerul vă apelează sau un client începe să vorbească cu dvs. din punct de vedere tehnic, ați intrat în consum și, la fiecare 20 de minute, soseste chelnerul și întreabă dacă continuați cu băutura sau băutura, ceea ce înseamnă același lucru, acesta este adevăratul club de noapte.

night club frutta bottiglia Moet drink

                    CLUB DE NOAPTE: CE ESTE

Clubul de noapte este în Italia un club de noapte cu licență de divertisment și spectacol public, caracterizat printr-o atmosferă moale și intimă; În interior, clienții pot asculta muzică, dansa, se pot distra și pot bea băuturi în compania femeilor adulte de diferite naționalități.

Până în prezent, în secolul XXI și cu economia națională în mare dificultate, multe cluburi de noapte din Italia s-au adaptat la criză devenind locuri mai puțin exclusive și mai populare decât în urmă cu zeci de ani, adaptate pentru fiecare tip de clientelă și disponibilitate economică:

Consumul unei băuturi în compania unei fete frumoase în unele cluburi de noapte poate costa, de fapt, chiar și doar 10 euro!

Clubul de noapte a devenit în Italia, un loc în care fiecare client din orice grupă de vârstă, poate găsi cu ușurință seri și distracție pentru fiecare gust și nevoie:

 • Muzică live și pian bar
  Divertisment Karaoke
  Seri tematice de petrecere
  Prezentări de modă și concursuri
  Sexy Star Show-uri
  Petreceri aniversare și petreceri de cerb

În timpurile moderne, aproape toate cluburile de noapte au eliminat admiterea plătită și consumul obligatoriu, motiv pentru care au devenit locuri mai puțin selective, accesibile fără costuri chiar și pentru clienții mai tineri:

O seară în “compania dulce” la Noapte, este cu siguranță mai plină de satisfacții decât petrecerea ei la Barul de lângă casa ta, nu crezi?!

                                   Club de noapte: cum funcționează

Într-un Club de Noapte clienții pot comanda sticle, băuturi alcoolice sau nealcoolice la alegere, dar pot mânca și fructe, pizza, pâine prăjită și alte feluri de mâncare contra cost care urmează să fie consumate împreună cu prietenii sau în compania fetelor Figuranti Di Sala prezente în cameră.

           Iată ce ți se interzice să faci într-un club de noapte:

 • Introducerea și/sau consumul de droguri
  Face sex
  Creați situații de încăierare și pericol
  Hărțuirea fetelor muncitoare

Intrarea într-un club de noapte este permisă numai clienților adulți: poate fi gratuită, contra cost sau rezervată doar membrilor, în funcție de regulamentul intern și de tipul de cameră.

În ceea ce privește orele de deschidere / închidere și zilele cluburilor de noapte, în Italia situația este foarte variabilă și depinde în principal de 3 factori:

 • Din obiceiurile clientelei zonei.
  Din alegerile conducerii locale.
  Din perioada anului în zonele turistice.

Din aceste motive, nu există o regulă precisă: unele cluburi au o zi fixă de închidere pe săptămână, în timp ce altele sunt deschise întotdeauna, în fiecare zi a săptămânii și a anului, chiar și la anumite ore:

Apropo: știați că în unele zone din Italia sunt deschise deja de la sfârșitul după-amiezii în anumite zile?

Marea majoritate a cluburilor de noapte din Italia se deschid publicului la ora 22 și se închid în jurul orei 16, de duminică până joi. Vineri și sâmbătă închiderea alunecă în jurul orei 6 dimineața, din cauza unui aflux mai mare de clienți până noaptea târziu.

night club cos'è

Personalul angajat într-un club de noapte este compus din următoarele personalități profesionale, fiecare cu atribuțiile sale:

 • Bouncer: are grijă de serviciul de securitate
  Ospătari: servirea clienților în sala de mese
  Barmani: fac serviciul de bară la ghișeu
  Casierie: ține evidența în ordine a conturilor restaurantului

 

                        CE  FAC FETELE IN CLUBURILE DE NOAPTE

Fetele care lucrează în cluburile de noapte sunt angajate prin contract de muncă ca Figuranti Di Sala și sunt plătite pentru a distra clienții într-un mod sănătos și plin de bucurie: au sarcina de a face seara distractivă și niciodată plictisitoare pentru oaspeți.

Dar, mai presus de toate și ca să fiu sincer, au “misiunea” de a epuiza portofelul clienților, făcându-i să cheltuiască cât mai mult posibil!

În interiorul unui club de noapte și în funcție de tipul de cameră, puteți admira până la maximum 80 de hostess / Extras Di Sala lucrători, deși majoritatea cluburilor de noapte din Italia au un maxim de 15/20 în cameră.

Spre deosebire de cluburile Sexy Disco unde dansatorii din poală se îmbracă pe jumătate dezbrăcați purtând rochii din două piese și foarte zgârcite, cu tocuri foarte înalte, în cluburile de noapte Figuranti Di Sala poartă tocuri de înălțime medie și se îmbracă în haine sexy și elegante, similare cu hainele folosite în discotecă.

 

                      CLUB DE NOAPTE: ce sunt băuturile

Pentru a profita de compania fetelor prezente în cameră, clienții plătesc la Clubul de noapte pur și simplu TIMPUL pe care îl petrec cu ei: se numesc “băuturi”, iar prețul fiecăruia variază între 10-20 de euro pentru o durată de 15-20 de minute, în funcție de lista de prețuri de la club.

Dacă un client petrece o oră cu o fată într-un Club de noapte unde băutura unică costă 15 euro pentru 20 de minute, aici va plăti la sfârșitul serii 45 de euro la casierie, deoarece a făcut 3 băuturi.

                              Club de noapte: ce este privé

În Italia, cluburile de noapte pot fi echipate cu o zonă mai rezervată numită privé: în incinta în care este prezentă, clienții o plătesc ca un serviciu separat, iar costul depinde întotdeauna de timpul petrecut cu fata.

 

În SERI și cluburile de noapte bine gestionate, privé este o zonă privată în cameră unde clienții se pot bucura de compania fetelor într-un mod mai privat și mai intim:

 • Nu este permis niciun contact fizic Nu sunt permise spectacole sau striptease
  Nu există nici un pol pentru a dansa pentru a dansa
  Se servește o sticlă de șampanie
  Vorbim și ne distrăm ca într-un consum normal

În cluburile Sexy Disco și Lap Dance, în schimb, în privé există polul și are o durată de maxim 10/30 de minute: spre deosebire de Clubul de noapte, fata este obligată să facă topless, precum și baletul sexy cu spectacol privat.

Acum că ați înțeles în sfârșit ce este un club de noapte și cum funcționează, trebuie doar să ne contactați pentru a începe să lucrați cu noi la cele mai bune cluburi de noapte certificate ca parteneri în Italia.

suna ACUM la nr de whatsapp +39339460120 or +39339460128 pentru a deveni una  MISS!

 

                                 TOPCLUBAGENCY

 

 

 

Top Club Agency